acupunctuur den helder

Acupunctuur Den Helder

Bent u op zoek naar acupunctuur Den Helder en omgeving? Met verschillende praktijken in de kop van Noord-Holland is Praktijk voor Acupunctuur Jan Oud makkelijk te bereiken vanuit de hele regio. Patiënten uit Den Helder kunnen terecht in de praktijk in Kolhorn, een kleine plaats nabij Schagen.

Acupunctuur kan een oplossing zijn voor een breed scala aan klachten. Niet alleen lichamelijke- maar ook psychologische klachten zijn goed te behandelen met deze behandelmethode. De hele lijst van klachten kunt u lezen op de pagina over indicaties.

Waarom acupunctuur?

Acupunctuur is een geneeswijze die al meer dan duizenden jaren oud is en onderdeel is van de traditionele Chinese geneeskunde. Bij deze methode worden acupunctuurnaalden in bepaalde punten van het lichaam gestoken om de balans in het lichaam te herstellen.

Deze behandelmethode is een energetische geneeskunst, dat houdt in dat energie in deze behandeling centraal staat. Deze energie circuleert door het lichaam via twaalf energiekanalen, deze worden ook wel meridianen genoemd. Op deze meridianen bevinden zich de acupunctuurpunten. Wanneer de balans in het lichaam verstoord is, kan deze worden hersteld door naalden te plaatsen op deze punten.

Omdat het een natuurlijke geneeswijze betreft heeft deze behandeling geen tot weinig bijwerkingen. Naast dat het een genezende werking heeft, heeft het ook een preventieve werking. Daarnaast bevordert de behandeling het eigen herstel van het lichaam. Meer informatie over deze geneeswijze leest u op de pagina: wat is acupunctuur?

Naast de traditionele acupunctuur kunt u bij Jan Oud ook terecht voor kinderacupunctuur, laser acupunctuur, sportacupunctuur en dry needling.

Hoeveel kost een behandeling?

Als u een aanvullende zorgverzekering heeft dan wordt de behandeling vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekeraar. Dit is afhankelijk van bij welke verzekeraar u verzekerd bent, en het soort aanvullende verzekering dat u heeft.

Als u geen aanvullende verzekering gelden de reguliere tarieven. Voor deze tarieven klikt u hier.

Direct een afspraak maken voor acupunctuur Den Helder?

Bent u benieuwd of deze behandelmethode kan helpen bij uw klachten? Kijk dan of uw klacht op deze pagina staat, of neem vrijblijvend contact met mij op. Om direct een afspraak te maken voor acupunctuur Den Helder en omgeving klikt u op onderstaande knop of kunt u mailen of bellen naar mailadres [email protected] of telefoonnummer 06 – 13764813.

Praktijk Langedijk

Anna van Saksenstraat 56 1723KW Langedijk (Noord-Scharwoude) Routebeschrijving Voor regio Heerhugowaard, Alkmaar, Warmenhuizen en Tuitjenhorn.

Praktijk Kolhorn

Kolhornerkade 3 1767CA Kolhorn Routebeschrijving Voor regio Schagen, Den Helder, Julianadorp, Anna-Paulowna en Wieringerwerf

R

Vergoeding

Een acupunctuurbehandeling bij Jan Oud wordt bij een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Professionaliteit

Wanneer u kiest voor een behandeling bij Acupunctuur Jan Oud kiest u voor ervaring, professionaliteit en een vriendelijke service.

Specialisaties

Acupunctuur Jan Oud heeft meerdere specialisaties waaronder sportacupunctuur, laser acupunctuur, kinderacupunctuur en dry needling.