✓ Wordt vaak vergoed | ✓ 25 jaar ervaring | ✓ Natuurlijke geneeswijze
Acupunctuur Jan Oud stoppen met roken

Acupunctuur Den Helder

Bent u op zoek naar acupunctuur Den Helder en omgeving? Met verschillende praktijken in de kop van Noord-Holland is Praktijk voor Acupunctuur Jan Oud makkelijk te bereiken vanuit de hele regio. Patiënten uit Den Helder kunnen terecht in de praktijk in Kolhorn, een kleine plaats nabij Schagen.

Acupunctuur kan een oplossing zijn voor een breed scala aan klachten. Niet alleen lichamelijke- maar ook psychologische klachten zijn goed te behandelen met deze behandelmethode. De hele lijst van klachten kunt u lezen op de pagina over indicaties.

Waarom acupunctuur Den Helder?

Acupunctuur is een zeer effectieve behandelmethode die al heel lang met veel succes wordt toegepast bij een groot aantal klachten. Alles draait bij acupunctuur om de stroom van voldoende energie. Deze energie bestaat uit 2 delen, de Yin en de Yang. Bij een verstoring van de energiestroom raken de Yin en de Yang uit balans en kunnen er allerlei klachten optreden zowel lichamelijk als psychisch.

Acupunctuur is er op gericht om voldoende energie goed te laten stromen waarbij de Yin en Yang in evenwicht zijn. Het is een natuurlijke geneeswijze zonder bijwerkingen die zowel voor lichamelijke klachten (bijv. rugpijn of hoofdpijn) als mentale symptomen (bijv. slaapstoornissen of stress) kan worden ingezet. Omdat acupunctuur ook nog een preventieve werking heeft is het tevens een prima methode om ziektes en blessures te voorkomen. Daar ik naast mijn 25 jaar ervaring als acupuncturist ook fysio- en manueeltherapeut ben, kan ik bij bepaalde klachten ook gebruik maken van deze westerse behandelmogelijkheden om de acupunctuur behandeling te ondersteunen. Alles is er bij acupunctuur Den Helder op gericht om snel tot een goed behandelresultaat te komen en uw klachten doelgericht aan te pakken.

Jan is een zeer gedreven acupuncturist en ik ben met diverse klachten bij hem onder behandeling geweest. Hij heeft een luisterend oor en de behandelingen hebben een zeer goed resultaat. Ben zeer tevreden.. gebruik geen medicijnen, vind dit een zeer goed alternatief. Ik zou iedereen acupunctuur aanraden.

Corina Koeten

Omdat het een natuurlijke geneeswijze betreft heeft deze behandeling geen tot weinig bijwerkingen. Naast dat het een genezende werking heeft, heeft het ook een preventieve werking. Daarnaast bevordert de behandeling het eigen herstel van het lichaam. Meer informatie over deze geneeswijze leest u op de pagina: wat is acupunctuur?

Naast de traditionele acupunctuur kunt u bij Jan Oud ook terecht voor kinderacupunctuur, laser acupunctuur, sportacupunctuur en dry needling.

Hoeveel kost een behandeling?

Als u een aanvullende zorgverzekering heeft dan wordt de behandeling vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door uw verzekeraar. Dit is afhankelijk van bij welke verzekeraar u verzekerd bent, en het soort aanvullende verzekering dat u heeft.

Als u geen aanvullende verzekering hebt gelden de reguliere tarieven. Voor deze tarieven klikt u hier.

Bekijk de praktijk

Direct een afspraak maken voor acupunctuur Den Helder?

Bent u benieuwd of deze behandelmethode kan helpen bij uw klachten? Kijk dan of uw klacht op deze pagina staat, of neem vrijblijvend contact met mij op. Om direct een afspraak te maken voor acupunctuur Den Helder en omgeving klikt u op onderstaande knop of kunt u mailen of bellen naar mailadres contact@acupunctuuroud.nl of telefoonnummer 06 – 13764813.

Ervaringen van patiënten

Heel veel baat gehad bij de acupunctuur behandelingen van Jan. Ik had meerdere chronische klachten en elke keer wist Jan de juiste punten weer te raken.

Nienke van Beek

Nadat ik kanker heb gehad (2010) bleef ik moe, echt slopend moe. Ik heb toen van alles geprobeerd om die moeheid te verslaan maar werkelijk níets hielp. Ik werd honderd procent afgekeurd want kon het lesgeven fysiek niet meer aan. Anderhalf jaar geleden vroeg een kennis waarom ik geen acupunctuur probeerde. Tja, daar had ik nog nooít aan gedacht. Ik kon al snel terecht bij Jan en na drie behandelingen merkte ik dat er iets gebeurde in mijn lijf. Ik kreeg meer energie! En ik bleef energie opbouwen. Ik kreeg mijn kwaliteit van leven terug. Geweldig. Diep dankbaar dat iemand mij hierop attent maakte. En nu maak ik, via een Facebook groep, andere mensen erop attent. Want oh, wat had ik graag gewild dat ik dit eerder had geweten! Ik bruis weer van energie!

Tonny Sijm

Uit Middenmeer

Mijn zoon heeft jaren last gehad van hoofdpijn en vele dingen uitgeprobeerd. Ook in het alternatieve circuit, want tja een kleine jongen met zoveel hoofdpijn....Tot hij bloedverdunners kreeg aangeraden. Toen zei ik tegen mijn zoon dat we acupunctuur gingen proberen, maar hij wilde niet. Dus ik zei dat hij één keer mee moest en als het niks is stoppen we. Na ongeveer acht behandelingen is de hoofdpijn over, bleek het iets met de galblaas te zijn en ben ik meneer Oud nu nog dankbaar dat mijn zoon weer normaal kan opgroeien!

Jan Willem van 't Spijker

Ik ben nog steeds verbaasd over de resultaten. ik had een chronische slijmbeurs ontsteking en tennis elleboog. Na ongeveer 2 maanden behandeld te zijn door Jan heb ik nergens meer last van en kan ik mijn oude bezigheden weer oppakken. Ik ben blij met Jan.

Loes Blokdijk-van Heusden

Jan heeft mij van mijn rookverslaving bevrijd. Heel erg blij mee! ik beveel Jan van harte aan, rustige kundige man waarbij je je meteen op je gemak voelt.

Lia Kayser

Ontzettend blij dat ik in aanraking ben gekomen met deze praktijk. Het heeft mij enorm geholpen met verschillende klachten die ik had. Jan is daarbij een prettig en professioneel persoon. Ik zou hem dan ook zeker aanraden.

Nancy D

Ik raad deze arts aan iedereen aan! Alles is overtreffend, te beginnen met de kwaliteitsdiensten, de aangename sfeer en de ernst in het werk dat hij doet! Ik verklaar mezelf uiterst tevreden.

Viorica Bratu

Na succesvolle revalidatie bij de fysio, kwam mijn pijn in de aanhechting van hamstring naar zitvlak na jaren weer terug. Na enkele acupunctuur behandelingen van Jan, voelde ik meteen goed resultaat en kon ik weer vrij pijnloos zitten! Ik vond het wonderbaarlijk hoe die kleine naaldjes goed deden aan het geheel. Dank je wel, Jan! En ik weet je weer te vinden indien nodig.

Diana A.

Jan is een zeer gedreven acupuncturist en ik ben met diverse klachten bij hem onder behandeling geweest. Hij heeft een luisterend oor en de behandelingen hebben een zeer goed resultaat. Ben zeer tevreden.. gebruik geen medicijnen, vind dit een zeer goed alternatief. Ik zou iedereen acupunctuur aanraden.

Corina Koeten

Ik heb reumatoïde atritis, door acupunctuur heb ik mijn ziekte onder controle gekregen en kan ik leven zonder medicijnen.

Zowel de medicijnen als de acupunctuur kunnen mij niet genezen maar alleen de symptomen onderdrukken en het slechter worden tegengaan.

Ik lig liever elke 2 weken bij Jan in de naaldjes zonder bijwerkingen dan het gebruik van medicijnen met bijwerkingen. 
Jan luistert altijd goed naar wat mijn lichaam aangeeft. Ik ben al jaren heel tevreden.?

Tilly Leguit

Hier ook enorm dankbaar; tijdens borstvoedingsperiode hevige pijnlijke borstontstekingen met hoge koorts gekregen.. Elke keer als het op kwam zetten naar Jan Oud en het verbaasde me elke keer weer. Na 1 keer behandelen trok de koorts mijn lichaam uit. Super bedankt voor je snelle service en goede bereikbaarheid! Gr. Nicole Raat

Nicole Raat

Jan heeft me door mijn zwangerschap heen gesleept: door mijn heftige bekkenklachten verwachtte ik na twintig weken al niet meer te kunnen werken, maar door Jan's behandelingen heb ik het tot mijn verlof uitgehouden. En wonder boven wonder was ik op een gegeven moment zelfs bijna pijnvrij. Geweldig!

Sophie Koelemeij

Praktijk Langedijk

Oester 26 (Gebouw Activ8 Health Club)
1723HW Noord-Scharwoude
Routebeschrijving

Voor regio Heerhugowaard, Alkmaar, Warmenhuizen en Tuitjenhorn.

Praktijk Kolhorn

Kolhornerkade 3
1767CA Kolhorn
Routebeschrijving

Voor regio Schagen, Den Helder, Julianadorp, Anna-Paulowna en Wieringerwerf

R

Vergoeding

Een acupunctuurbehandeling bij Jan Oud wordt bij een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Professionaliteit

Praktijk voor Acupunctuur Jan Oud is lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur en BIG-geregistreerd.

Specialisaties

Acupunctuur Jan Oud heeft meerdere specialisaties waaronder sportacupunctuur, laser acupunctuur, kinderacupunctuur, ooracupunctuur en dry needling.