acupunctuur schagen

Acupunctuur Schagen

Bent u op zoek naar acupunctuur Schagen en omgeving? Jan Oud is een professionele acupuncturist met meer dan twintig jaar ervaring. In de praktijk in Kolhorn kunt u niet alleen terecht voor traditionele acupunctuur, maar ook voor kinderacupunctuur, laser acupunctuur, sportacupunctuur en dry needling.

Acupunctuur een effectieve en veilige behandelmethode voor een groot aantal klachten, waaronder gewrichtsklachten, vermoeidheidsklachten, stress, hoofdpijn en rugpijn.

Traditionele acupunctuur

Acupunctuur is een duizenden jaren oude geneeswijze waarbij naalden worden gestoken in de acupunctuurpunten van het lichaam. Deze behandeling stimuleert het zelfgenezend of zelfherstellend vermogen van het lichaam zonder gebruik van medicatie.

Laser acupunctuur in Schagen

Laser acupunctuur is een goed voorbeeld van de integratie van reguliere geneeswijze en de acupunctuur. Deze behandelmethode is een geweldig en pijnloos alternatief voor de traditionele acupunctuur. Laser acupunctuur wordt voornamelijk gebruikt bij mensen die bang zijn voor naalden en kinderen.

Deze behandeling kan ook gecombineerd worden met de traditionele behandelwijze om zodoende een nog beter en sneller resultaat te behalen.

Meer informatie over laser acupunctuur?

Kinderacupunctuur in Schagen

Ook voor kinderen is acupunctuur een prima geneeswijze. Hierbij is een vereiste dat de behandeling pijnloos is, daarom wordt meestal gekozen voor laseracupunctuur. Anders dan bij de reguliere geneeswijzen heeft deze behandelmethode geen schadelijke bijwerkingen. Bij de behandeling mogen de ouders altijd aanwezig zijn. Dit werkt voor het kind ook geruststellend.

Naast kinderen kunnen ook baby’s uitstekend worden behandeld met acupunctuur. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meridiaan kleurentherapie.

Meer informatie over kinderacupunctuur?

Sportacupunctuur in Schagen

Bij sportacupunctuur wordt acupunctuur gecombineerd met manuele technieken. Hierdoor kunnen spieren en gewrichten worden losgemaakt, en zodoende pijn, zwelling en stijfheid worden aangepakt. Naast dat de behandeling helpt bij het herstellen, heeft de behandeling ook een preventieve werking om sportblessures te voorkomen.

Doordat ik in het verleden als fysiotherapeut (top)sporters heb behandeld en begeleid kan ik op het gebied van blessures, de trainingsopbouw na een sportblessure en het voorkomen hiervan ook advies geven.

Meer informatie over sportacupunctuur?

Dry needling in Schagen

Dry needling is een behandelmethode dat speciaal is ontwikkeld voor het behandelen van gespannen spieren. Deze behandeling zorgt ervoor dat de spieren snel en langdurig kunnen ontspannen. Hierbij wordt de spier met een speciale dunne naald geraakt op de triggerpoints die de spanning veroorzaken. Deze aanraking zorgt ervoor dat de spier zich aanspant, en vervolgens ontspant.

Meer informatie over dry needling?

Direct een afspraak maken voor acupunctuur Schagen?

Bent u benieuwd of deze behandelmethode kan helpen bij uw klachten? Kijk dan of uw klacht op deze pagina staat, of neem vrijblijvend contact met mij op. Om direct een afspraak te maken klikt u op onderstaande knop of kunt u mailen of bellen naar mailadres [email protected] of telefoonnummer 06 – 13764813.

Praktijk Langedijk

Anna van Saksenstraat 56 1723KW Langedijk (Noord-Scharwoude) Routebeschrijving Voor regio Heerhugowaard, Alkmaar, Warmenhuizen en Tuitjenhorn.

Praktijk Kolhorn

Kolhornerkade 3 1767CA Kolhorn Routebeschrijving Voor regio Schagen, Den Helder, Julianadorp, Anna-Paulowna en Wieringerwerf

R

Vergoeding

Een acupunctuurbehandeling bij Jan Oud wordt bij een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Professionaliteit

Wanneer u kiest voor een behandeling bij Acupunctuur Jan Oud kiest u voor ervaring, professionaliteit en een vriendelijke service.

Specialisaties

Acupunctuur Jan Oud heeft meerdere specialisaties waaronder sportacupunctuur, laser acupunctuur, kinderacupunctuur en dry needling.