acupunctuur oud

Over Acupunctuur Oud

Mijn naam is Jan Oud. Voordat ik ben gaan werken als acupuncturist ben ik in 1988 afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie. Direct na mijn studie ben ik in Zwitserland als fysiotherapeut gaan werken, allereerst in een ziekenhuis en daarna 8 jaar in de (sport)revalidatie en de begeleiding van (top)sporters. Na diverse specialisaties in de fysio- en manuele therapie heb ik 20 jaar geleden ook de studie acupunctuur afgerond.

Inmiddels werk ik al 20 jaar in Nederland als acupuncturist. Ik beschik over een praktijk in Kolhorn, en een praktijk in Langedijk. Op deze manier probeer ik patiënten uit heel Noord-Holland bij hun klachten te kunnen helpen.

Meer over mij leest u hieronder.

Acupunctuur in een Westers jasje

Ik heb een goede methode ontwikkeld om de westerse (fysiotherapie, manuele therapie) en de oosterse (acupunctuur) behandelmethodes met elkaar te verbinden, “acupunctuur in een westers jasje”. Door mij continu via nascholing en cursussen te verdiepen en te specialiseren in diverse aandoeningen en methodes kan ik een specifieke op uw klacht gerichte behandeling geven.

Ook zal de behandeling op een duidelijke en voor iedereen begrijpelijke manier worden uitgelegd. Mijn doel is om de gezondheidsproblemen bij de oorzaak aan te pakken waarbij rekening wordt gehouden met de wisselwerking tussen lichaam en geest.

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Twijfel dan niet en neem contact met mij op. 

Praktijk Langedijk

Anna van Saksenstraat 56
1723KW Langedijk (Noord-Scharwoude)
Routebeschrijving

Voor regio Heerhugowaard, Alkmaar, Warmenhuizen en Tuitjenhorn.

Praktijk Kolhorn

Kolhornerkade 3
1767CA Kolhorn
Routebeschrijving

Voor regio Schagen, Den Helder, Julianadorp, Anna-Paulowna en Wieringerwerf

R

Vergoeding

Een acupunctuurbehandeling bij Jan Oud wordt bij een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

Professionaliteit

Wanneer u kiest voor een behandeling bij Acupunctuur Jan Oud kiest u voor ervaring, professionaliteit en een vriendelijke service.

Specialisaties

Acupunctuur Jan Oud heeft meerdere specialisaties waaronder sportacupunctuur, laser acupunctuur, kinderacupunctuur en dry needling.